How to Make Gyusuji Curry (Beef Tendon Curry) 牛すじカレーの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓
(serves 4) https://cookingwithdog.com/recipe/gyu...
300g Gyusuji, beef tendons (10.6 oz)
3 tbsp Sake
Green part of Long Green Onion
3 Ginger Root Slices
500ml Water (2.11 cups)
1 tbsp Olive Oil
250g Onion (8.8 oz)
1 Large Garlic Clove, chopped
12g Ginger Root, chopped (0.4 oz)
150g Carrot (5.3 oz)
200g Potato (7.1 oz)
About 250ml Water (1.06 cups)
1 Bay Leaf
120g Curry Sauce Mix (4.2 oz)
- Toppings -
Parsley
Fresh Steamed Rice
Egg
Salt
Pepper
Fukujinzuke, a type of Japanese pickled vegetable
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>4人分
牛すじ肉300g
酒大3
長ねぎ青い部分1本分
生姜3枚
水500ml
オリーブオイル大1
玉ねぎ250g中くらい
にんにくみじん切りたっぷり
生姜みじん切りたっぷり12g
人参150g中くらい
じゃがいも200g大きめ
水約250ml
ローリエ
カレールー約120g
パセリ
ご飯
卵
塩
コショウ
福神漬
Music courtesy of Audio Network
(serves 4) https://cookingwithdog.com/recipe/gyu...
300g Gyusuji, beef tendons (10.6 oz)
3 tbsp Sake
Green part of Long Green Onion
3 Ginger Root Slices
500ml Water (2.11 cups)
1 tbsp Olive Oil
250g Onion (8.8 oz)
1 Large Garlic Clove, chopped
12g Ginger Root, chopped (0.4 oz)
150g Carrot (5.3 oz)
200g Potato (7.1 oz)
About 250ml Water (1.06 cups)
1 Bay Leaf
120g Curry Sauce Mix (4.2 oz)
- Toppings -
Parsley
Fresh Steamed Rice
Egg
Salt
Pepper
Fukujinzuke, a type of Japanese pickled vegetable
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>4人分
牛すじ肉300g
酒大3
長ねぎ青い部分1本分
生姜3枚
水500ml
オリーブオイル大1
玉ねぎ250g中くらい
にんにくみじん切りたっぷり
生姜みじん切りたっぷり12g
人参150g中くらい
じゃがいも200g大きめ
水約250ml
ローリエ
カレールー約120g
パセリ
ご飯
卵
塩
コショウ
福神漬
Music courtesy of Audio Network
Gyusuji Curry (Beef Tendon Curry Recipe) 牛すじカレー 作り方 レシピ 和食taipan | |
8,389 Likes | 8,389 Dislikes |
614,781 views views | 1.49M followers |
fenriz218 How-to & Style | Upload TimePublished on 11 Nov 2013 |
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét